Rijd veel monster, de man bedreigde daadwerkelijk de beveiligingsinspecteur gedurende 5 dagen.

Rijd veel monster, de man bedreigde daadwerkelijk de beveiligingsinspecteur gedurende 5 dagen.

De politie brengt Liu terug naar het politiebureau. Wanneer de screenshot de trein neemt, moeten passagiers bewust een veiligheidsinspecties accepteren en zorgvuldige beveiliging is ook een beveiligingsgarantie voor elke passagier.

Onlangs, in het treinstation Nanning, duwde een man in veiligheidsinspecties, maar bedreigde ook de beveiligingsinspecteur in de manier waarop de waterfles en de kruk. Om 20:50 op dezelfde dag, op het Nanning Railway Station Security Inspiration, sloeg een man plotseling de minerale waterfles op de grond tot de beveiligingstest en legde vervolgens de roestvrijstalen kruk op de hand neer en haastte zich naar de beveiligingsinspectie team. Ik nam meteen de roestvrijstalen bank in de hand en nam hem terug naar het politiebureau voor verder onderzoek.

De politie-enquête heeft geleerd dat de man bijgenaamd Liu, en de trein van Z286 van Nanning namen op dezelfde dag 17: 25-ploegende auto. Om 17:17 vond de beveiligingsinspecteur dat er 7 aanstekers in zijn koffer was en laat hem het dan verwijderen, maak een fotorecord, en toen arriveerde Liu op 17:20 uur aan het ticket, de trein is gestopt met ticket.

Liu gelooft dat het beveiligingsteam zichzelf heeft vertraagd. Na expliciet op de hoogte te zijn gesteld van het beveiligingsteam, heeft Liu Mou, die een wrok van 20:50 maakte, de beveiligingsinspecteur bedreigd. Op dit moment heeft LIU de administratieve detentie 5 dagen gekregen volgens de strafwetgeving "Public Security Management" door Police Station Nanning Station.

(Zhou Shi Wei) (Editor: Zhou Yule, Huang Yumi) Delen Laat meer mensen zien.