[Struggle 100-jarige weg om zeil nieuwe reis in te stellen, de feestgeschiedenis te leren "

[Struggle 100-jarige weg om zeil nieuwe reis in te stellen, de feestgeschiedenis te leren "

Onlangs lanceerde de Xishan District Federation of Trade Unions in The Xishan District of Kunming City een teampsychologisch counseling-evenement voor de bewakers, trok 40 beveiligingsbeschermers van Zhongan Security, Yunnan.

"Vakbondsactiviteiten zijn echt goed." Yunnan Zhongan Security Company Security Xu Ankang zei dat nadat hij zich bij de vakbond had toegetreden, niet alleen de arbeidsinkomsten en de verzorgingsbehandeling gegarandeerd zijn, en de hoevers zijn ook sterker.

In Xishan District worden steeds meer nieuwe werknemersmogelijkheden aan de Unie, oogst "stabiel geluk." Li Yanling, Executive Vice-voorzitter van de Federatie van Xishan District, zei dat het district in het algemeen van plan was om de nieuwe arbeidsvormen volledig te implementeren en volledig te bevorderen. Om de nieuwe arbeidsorganenloner de "moederfamilie" zo snel mogelijk te laten vonden, vele malen om de Enterprise-geaggregeerde ondernemingen te onderzoeken en een reeks posities te bouwen, voornamelijk gebaseerd op het Party Service Center, opgezet moeilijke werknemers om te helpen, legaal Steun, enz. Trade Union Service Windows, bevorderen de constructie van het "Werknemers ‘Mental Health Health and Decompression Employment Center" "Love Station" "Driver’s Home" "Outdoor Work Serve Service Site" en andere posities, de nieuwe werknemers in werkgelegenheidsvorm zijn, waar is de taak om aan de arbeid aan de behoeften van mensen te voldoen. Op dit moment zijn er 5,204 vakbonden in Xishan District, met meer dan 100.000 leden. Onder hen werden de vakbonden van 2008 nieuwe arbeidsvorm ontwikkeld en 7908 mensen werden geabsorbeerd door nieuwe werkgelegenheid. Het is duidelijk dat dit een minderheid is in Kunming City om feestgeschiedenisonderwijs te bevorderen.

De stad heeft altijd de "vakbond in Wanjia · Nieuwe werkgelegenheidsvorm Workman" -service maandelijkse activiteiten, gecombineerd met Party History Education Education, om praktische dingen voor de massa’s te doen, zorgt voor de nieuwe werknemers voor werkgelegenheidsvormen, goed werk , en verbetering van de drijvende kracht en de doeltreffendheid van de nieuwe werknemers voor werkgelegenheidsvorm. Vanaf het einde van oktober, de City Truck Driver, Network Goedkeuring Bezorgingspersoneel, koerier, WebMark Driver, Makelaar, Makelaar, Winkelcentrum Informatie, Security Guard, HouseKeeping Personeel, enz. Er is nieuw werkgelegenheidsformulier gevestigd, 58.789 leden, de constructie Tarief is 62%, en de vergaderpercentage is 65%. "De stad Kunming-stad zal zich uitstrekken met een grotere sterkte en meer initiatief om de hervormingsresultaten uit te breiden naar het grassroots-niveau, oprechte dienstverleners, en het vertrouwen en de ondersteuning van werknemers te winnen, de brug en bindingen van het feest te bouwen en vast te maken.

"Zhao Jian, plaatsvervangend secretaris van het Partijcommissie van het Kunming City Bureau, Zhao Jianwu, Executive Vice-voorzitter.